Kamis, 28 Februari 2019

Moozicore proje genel bakış


Moozicore, kullanıcıların duydukları fon müziği üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmalarını sağlayan yeni bir müzik platformudur. Daha yüksek bir kontrol seviyesi, kullanıcıların gerçekten zevk aldığınız çeşitli kanalları dinlemelerini sağlar. Kullanıcıların dinlediğiniz müziği daha iyi etkilemesine yardımcı olmak için Moozicore, müzik mağazası sahipleriyle ilişki kurar ve sözleşme yapar. Her ne kadar platform henüz mevcut olmasa da, 2018 sonuna kadar faaliyete geçmesi gerekiyor. Aynı zamanda, platformun gelişimi hakkında bireyler bilgilendirilebilir.
Moozicore’ın amacı barlar, restoranlar, eğlence merkezleri ve çeşitli eğlence mekanları gibi mekanları tanıtmak ve her tüketici için kişiselleştirilmiş bir sosyal müzik toplantısı oluşturmaktır.

Moozicore şüphesiz barlar, restoranlar, spor salonları ve her tüketici için bireysel sosyal müzik toplantıları yaratan çeşitli eğlence mekanları gibi yerler geliştirebilir.

İdaremiz açısından bir yolumuz, müşterilerimizin açık müzik, TV şovları, internet tabanlı çoğunlukla hayat ve hizmetlerini cep telefonlarından mükemmel bir şekilde yaşamak için dinamik bir tüketiciye ulaşmalarına izin vermesidir? Alıcılar Zil seslerini, sesleri ve müziği seçmek için moozicore'in evrensel uygulamasını kullanarak, çeşitli bar ziyaretçileriyle, web ağları aracılığıyla paylaşarak ve daha fazla bar anketiyle ilgili farklı tekliflerle birlikte olacaksınız.

Moozicore, esnaf ve metinlerin çabaları için meşru bir ödül aldığına inanıyor. İdaremizi kullanan tüm kuruluşlar için Moozicore tarafından talep edilen üreme lisanslarını ABD kuruluşlarından (ASCAP, BMI ve SESAC) edinmek önemlidir.
pazar

CHD bilgili 2017 raporu, ABD'deki görevin, kapanma seslerinin alıcılar için çok önemli olduğu zamanlarda 700.700'den fazla atış yaptığını gösteriyor.


RIAA’nın belirttiği gibi, müzik sahnelerinin geleceği, 2017’de ABD müzik endüstrisinin toplam gelirinin yalnızca üçte ikisini konuştu ve bu da olayın neredeyse tamamına neden oldu. Dökülmelerin sınıflandırılması, isteğe bağlı olan ve talep üzerine idarelerin cenazeleri tarafından desteklenen radyo yönetimlerinden fışkıran yönetimlerin üyeliğinden elde edilen geliri içerir. ABD'deki müzik abonelikleri gelirli üyelik, 2017 yılında müzik endüstrisinin gelişimi için en iyi itici güçtü. Yıldan yıla, altmış üçün finansal büyümesi, hiçbir şeyden 4 milyar dolardan fazla üyelik geliri eklemek için gönderildi ABD'de kayıtlı müziğin daha iyi yapılandırılması ile birlikte pazarın kırk yedinci karışımı.

Moozicore, müziğin önemli olduğu şirketler için devrim niteliğinde bir müzik servisidir.
müşteriler için. Servisleri, arka plan müziğini etkileşimli müşteri bulmaya dönüştürür
Çalma listeleri. Spotify, Tidal veya diğer kar amacı gütmeyen hizmetlerin aksine, Moozicore her tür işletme için tamamen lisanslı ve yasal olacaktır. Bu çözüm, işletme sahiplerine çalma listeleri üzerinde kontrol sağlar ve doğrudan akıllı telefonlarından müzik yapabilme yeteneği ile müşterileri için en iyi deneyimi sağlar

Moozicore platformuyla, işletme sahipleri, Moozicore web paneline erişmeyi mümkün kılıyor
20 milyondan fazla parçanın bulunduğu lisanslı bir kütüphaneden kendi atmosferinizi yaratın. Müzik dosyanızı, türe özgü dizinlerimizden, önceden oluşturulmuş repertuarlardan birini seçerek, kendi özel araçlarınızla kendi oluşturarak veya favori çalma listelerinizi Spotify veya Apple Music'ten içe aktararak da özelleştirebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdakileri ziyaret edin:


YAZAR:Sumurbor

ETH:0x748bd5a5753587937fAC0e726B384bDbD2870644

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

BNX FINEX - Your Crypto Banking Financial Solution

  Hi everyone ... I'm here to tell you all by writing a review to introduce a very unique new project called BNXFINEX , so for that, con...