Jumat, 22 Maret 2019

SESSIA - EŞSİZ FIRSATLAR VEREN SOSYAL AĞLARIN YENİ BİR TÜR


Herkese merhaba, Sessia ile ilgili projeyi sunacağım. Sessia projesine katılmak istiyorsanız, aşağıdaki incelemeye bakalım:

Birçoğunuz muhtemelen perakende pazarının ne kadar büyüdüğünü fark etmişsinizdir, en azından e-Ticaretin hızlı büyümesine katkıda bulunan bütün yönü belirleyebilirsiniz. İnsanların İnternet üzerinden herhangi bir mal satın alma olasılığı on kat arttı ve böylece zaman, enerji ve enerji tasarrufu sağlandı. Fakat gerçekten, şu anda e-Ticaret kullanan alıcı sayısı yaklaşık 2 milyar kişidir. Ve bu, uzman olmayan pek çok araştırmacının daha fazla büyümeyi öngördüğü için bir sınır değil, bu yüzden internette işinizi dijitalleştirmemiş olan tüm gerçeği göz önünde bulundurmaya değer.

sorunlar:

Ancak, tüm bu hoş büyüme dinamiklerine rağmen, ticari ilişkiler piyasası bir takım zorluklarla karşılaşıyor. Her mağaza, ister çevrimiçi ister çevrimdışı olsun, pazarlamadan herhangi bir sadakat programına ve geri ödeme sistemine kadar değişen tüm araç ve teknikleri içeren Arsenal'i kullanarak müşterisi için savaşır. Bütün bunlar sadece müşterinizi çekmek ve elde tutmak için kullanılır. Ancak, uygulamanın gösterdiği gibi, tüm şirketler ve markalar iyi oluşturulmuş bir pazarlama ortamına sahip olamaz, bu da sonuçta olmadıklarından daha fazla olumsuz an ve sıkıntı yaratır.

Ben neden bahsediyorum Evet, birçok perakende girişimcinin, güvenilir ve kaliteli bir müşteri akışı sağlama sözü veren üçüncü taraf kuruluşların hizmetlerine başvurması. Aynı zamanda size iyi bir miktar para alıyorlar. Bu sayede pazarlamalarını hangi alanda gerçekleştirecekleri önemli değildir. Çalışmalarının prensibi aynıdır, bir akış yaratır, ısıtır ve satın almaya getirir. Bu klasik bir şema ve ne yazık ki genellikle kusurlu.

Bu algoritmanın kusurlarını ortadan kaldırmak için, İnternet ve diğer finansal konular konusunda geniş deneyime sahip bir uzmanlar ekibine yöneliktir. Fikirlerinin temel amacı, tüccar ile alıcısı arasındaki aracıyı elimine etmektir, işinin çevrimdışı veya çevrimiçi olması önemli değildir.

Proje hakkında:

Yeni ademi merkeziyetçi proje - SESSIA - bu kavramın gerçekleşmesine izin verecek. SESSIA, tüm girişimcilerin nihayet müşterilerine doğrudan erişebilecekleri ve her satın alım için onları cesaretlendirebilecekleri için yukarıdaki tüm sorunlara benzersiz bir çözümdür.

Bu tür projelerin zaten gerçekleştiğini düşünebilirsiniz ve bu haber değildir. Ama inan bana, SESSIA kavramını daha detaylı açıklayacağım ve SESSIA ile aralarındaki farkın ne olduğunu göreceksiniz.

Tasarım özelliği:

Bu projenin altında yatan teknoloji tesadüfen seçilmedi, çünkü blockchain bizim parlak geleceğimiz. Çünkü onunla mevcut tüm süreçleri kolayca takip edebilirsiniz. Tüm işlemlerin güvenliğini ve şeffaflığını kontrol etmenin yanı sıra dünyanın herhangi bir yerinde aynı anda halka açık olmanızı sağlar. Kullanışlı, pratik ve en önemlisi ekonomiktir. Avantajları incelendiğinde, geliştirme ekibi, markaların "girişimciler" ile müşterileri arasındaki bağlantıyı oluşturan üçüncü tarafları hariç tuttuğunda, neden tüm bu nitelikleri perakende pazarında kullanmadığına karar verdi. Böylece SESSIA fikri doğdu.


Aracıları elimine ederek, SESSIA, coğrafi konumlarına bakılmaksızın, platformları üzerinden tüketicilerin hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olan perakende mağazalarıyla doğrudan etkileşimde bulunmalarına olanak tanır. Markalar, müşterilerini kişisel olarak küçük bir geri ödeme alma karşılığında her alım için teşvik edebilir. Neden geri ödeme? Son yıllarda yeterince tuhaf olan bu kelime, sosyal toplumda çok popüler oldu ve bunların hepsi, satıcı ile alıcı arasındaki bu etkileşim modelinin mümkün olduğu kadar fazla bir değeri karşılığında almanıza izin veren ürünü satın almaya teşvik ediyor. yani, geri ödeme.

Ancak bu SESSIA sistemi olan tek iyi haber değil. Girişimciler ayrıca, arkadaşlarını getirmeleri ve belirli bir mağazada alışveriş yapmaları nedeniyle ek "tekme" ile (bu SESSIA platformunun iç simgesidir) müşterilerini doğrudan teşvik edebileceklerdir. Aslında, bir arkadaşınıza başka bir güzel bonus kazandırın. Bu program ağızdan söze çok benzemektedir ve bildiğimiz üzere ticaret ve pazar ilişkilerinde var olan en güçlü araçlardan biridir.

Avantajları:

SESSIA platformunun diğer adem-i merkeziyetçi projelere göre avantajları, SESSIA'nın sadece iki taraf arasında iletişim için aktif bir rol almadan ve büyük ücret talep etmeden bir ortam yaratmasıdır. SESSIA ile çalışmak bir zevk, çünkü Arsenal'de hem girişimciler hem de alıcılar için çok sayıda araç var.


Girişimci: Teşvik sistemlerinin yapılandırmasına katkıda bulunan tüm işlevlere, her birinin kendi asgari ve Maxim'in kesin olarak belirlendiği yerlerde, herkesin yararlanabileceği şekilde erişim sağlar.

Kullanıcı: ayrıca satın alabileceği, geri ödeme alabileceği ve satın alınan ürün hakkındaki görüşlerinizi paylaşabileceği, arkadaşlarını davet edebileceği ve arkadaşlarının satın alınması için ek komisyon alabileceği sosyal bir ortam elde eder.

Çalışma prensibi:

Bilgiyi birleştirmek için, küçük bir kullanıcı etkileşimi örneği ve örneğin SESSIA sistemi kullanan bir kahve almayı öneriyorum.


Kahve almaya, parasını ödemeye ve mallarınızı almanın yanı sıra özel bir kod içeren bir çeke karar veriyorsunuz. Satıcı bu kodu SESSIA ile tarar, daha sonra sistem müşterinin kimliğini belirler ve sosyal ağında tamamlanan satın almayı, tahakkuk eden geri ödemeyi ve arkadaşlarına tavsiye sonucu elde edilen Komisyon karını yayınlar. Her şey çok hızlı ve en önemlisi verimli ve herhangi bir aksamadan çalışıyor.

ICO'nun detayları:

Daha önce de söylediğim gibi, sistemin içinde çok ilginç bir adı olan KIKC'ler olan bir iç simge olacak. Bu jeton, Ethereum blockchain temelinde geliştirilen standart ERC20 paralarına sahiptir. Ethereum ağı yönünde seçim tesadüfen yapılmamıştır. Bu ağın, bu projenin geliştirilmesinin emniyetini ve güvenilirliğini sağlamanın yanı sıra, tüm projenin gelişiminin yüksek likidite ve öngörülebilirliğine katkıda bulunabilecek bir dizi avantajı vardır.

Bunların her biri akıllı bir sözleşmeyle desteklendiğinden, ICO sırasında satılmayan KIKC'lerin hepsinden toplam 100 milyon sikke verilecek. Akıllı bir sözleşmenin varlığı, satın alma işleminin hangi ülkede yapıldığına bakılmaksızın, SESSIA sisteminin kesinlikle her üyesine tüm geri ödemelerin ve diğer Komisyon ücretlerinin garantili bir şekilde ödenmesini sağlar.

Belirteçlerin dağılımı aşağıdaki gibidir:


Sonuç:

SESSIA projesi girişimciler (markalar) ve müşterileri (alıcılar) arasında ideal bir ticaret ilişkisini temsil eder. Ne de olsa, girişimciler için gerekli olan şey, mallarının talep edildiği ve gittikçe daha fazla satın alınmasıydı. İhtiyaç duyulan tek şey, müşterileri kendi seçtikleri ve ailelerine ve arkadaşlarına getirebilecekleri bir fayda duygusuyla, sosyal ağlarında bir ya da başka bir favori ürünü önererek teşvik etmektir.

SESSIA kavramı benim için çok ilginç, bu yüzden bu incelemeyi yazmaya karar verdim. Ancak, incelememin yalnızca bilgilendirme amaçlı olduğunu ve sizi herhangi bir eylemde bulunmadığını unutmayın. Bununla birlikte, bu projeyi bizzat daha ayrıntılı olarak incelemenizi tavsiye ederim. Bunu yapmak için, makalenin altında ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceğiniz gerekli tüm resmi kaynaklar SESSIA mevcuttur.

Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdakileri ziyaret edin:

Web sitesi: https://sessia.com/
Telgraf Sohbeti: https://t.me/sessia_ico
Telgraf Kanalı: https://t.me/sessiaeng

YAZAR:Sumurbor

ETH:0x748bd5a5753587937fAC0e726B384bDbD2870644

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

BNX FINEX - Your Crypto Banking Financial Solution

  Hi everyone ... I'm here to tell you all by writing a review to introduce a very unique new project called BNXFINEX , so for that, con...