Senin, 14 Mei 2018

M E V U Project



We stellen u een gokplatform voor dat u voorziet van decentrale gaming-apps, waarmee u individueel of in groepen kunt spelen. Je kunt je vaardigheden testen en concurreren met je vrienden. We bieden functies waarmee u kunt gokken en berekenen het eindresultaat van populaire sociale evenementen met uw vrienden. We maken online weddenschapsruimte innovatiever en interactiever voor u, door deze functies te combineren, kunnen we de concurrentie tussen spelers vergemakkelijken, hun vaardigheden en kennis van anderen testen. We zijn niet zomaar een gokplatform, we zijn beter en innovatiever.
Aan de slag Ontwikkeling
We zullen dit platform met meer innovatieve functies ontwikkelen dan vergelijkbare platforms, we vertrouwen meer op het huidige gedecentraliseerde systeem, waar het systeem op een bepaald moment niet gecentraliseerd is en het systeem in staat stelt om efficiënter en beter te werken dan te wedden op conventionele platformsystemen. op dit moment. We zullen ontwerpen, waarbij elk spel direcVerkooptoken
ntroleerd en geverifieerd door Oracle te gebruiken en het resultaat automatisch in de token ether-vorm te delen. Het betalingssysteem wordt rechtstreeks aan de winnaar toegekend op basis van het spelersrapport en de Oracle-verificatie. We zullen dit systeem zodanig ontwerpen dat het zo veilig en veilig mogelijk is voor gebruikers, zodat ze direct thuis kunnen spelen en wedden zonder zich zorgen te hoeven maken over de veiligheid of snelheid van transacties / uitvoeringen die door hen worden uitgevoerd. We zullen deze platforms ontwerpen voor feature-rich en beschikken over uitgebreide gokplatforms, aangezien we zien dat de gokmarkten van vandaag een snelle groei kennen en zouden moeten worden opgenomen in de hedendaagse hernieuwbare technologieën.
Redenen dat we voor Blockchain kiezen
We hebben dit platform ontworpen om te draaien met behulp van blockchain-technologie als ons platform voor platformontwikkeling. Omdat Blockchain vanaf het eerste gezicht wordt geleverd met een snel en veilig online transactie-aanbod en alle soorten gegevens en crypto ondersteunt. Blockchain-technologie maakt gebruik van een systeem, waarbij elke transactie wordt vastgelegd en niet voor altijd kan worden gewijzigd, zodat transactiebeveiliging en -transparantie kan worden behouden en de mogelijkheid van gegevensfraude wordt beperkt.
Wij geven de voorkeur aan de Blockchain-technologie omdat deze technologie tegenwoordig veiliger is dan de gewone technologie. In tegenstelling tot conventionele technologie, vereist Blockchain-technologie geen derde partij, dus het is veiliger en kosteneffectiever. Wanneer gegevens worden vastgelegd, wordt deze voor altijd opgeslagen en kan deze niet worden gewijzigd.


Tot slot
We zullen een fatsoenlijk, veilig platform voor fatsoenlijke weddenschappen voor je bouwen en we ontwerpen je om live weddenschappen thuis te spelen en tegelijkertijd te leren. Met de classics-boardfunctie kun je de prestaties van andere spelers zien en kun je spelerstatistieken zien. We zullen je interesse en ervaring met weddenschappen met je vrienden of spelers over de hele wereld vergroten; we zullen op hetzelfde moment verschillende sensaties en plezier brengen in weddenschappen, en dat is wat u zou moeten krijgen. Wij geloven dat blockchain-technologie het belangrijkste onderdeel is, we kunnen een platform bouwen dat veiliger en beter is dan vergelijkbare platforms.
Verkooptoken


Meer informatie:


AUTHOR:Sumurbor

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

BNX FINEX - Your Crypto Banking Financial Solution

  Hi everyone ... I'm here to tell you all by writing a review to introduce a very unique new project called BNXFINEX , so for that, con...